A lötty neve Tomato Bibere. Egy paradicsomot használnak minden egyes 330 ml-es sörhöz. Az egész paradicsomos sör ötletgazdája egy Isamu Waki nevű pub tulajdonos volt, aki felkérte az Echigo Beer Co.-t, hogy valósítsa meg az ötletét.
A sört hosszasan kísérletezték ki, elsősorban a paradicsom édeskés ízét kellett minél tökéletesebben ellensúlyozni. De végül elnyerte végső formáját.
Nem sokkal ezután, gondoltak egyet Amerikában is, és mondjuk így, lemásolták a paradicsomos sör ötletét. Az amcsik receptje az volt, hogy végy egy nagy sörgyártót, csinálj neki egy új termékcsoportot és dobd piacra. Ehhez az alany a Bud Light volt, és ennek a paradicsomos sörnek a neve pedig Bud Chelada lett.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.