Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 évesA belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Saját sörgyárban főzik a sört a Nyitrai Mezőgazdasági Egyetem diákjai. A saját sörgyárat 2006-ban 50 ezer euróból indította be az egyetem. Itt tanulják az egyetem diákjai, hogyan is kell főzni a sört. Ha az ital elkészül, annak egy részét laboratóriumban vizsgálják,…
Míg az ősi ékírásos szövegek, valamint az edényekben talált maradványok arra utalnak, hogy Mezopotámia lakosai kedvelték a gabonafélékből előállított erjesztett italt, gyakorlatilag semmit sem lehet tudni arról, hogyan állították elő a sumér sörféleséget –…
A sör méltatlanul elhanyagolt témája a történettudománynak, pedig a középkorban nálunk is bőven fogyott a habzó nedű. Vitathatatlan tény, hogy a Kárpát-medencében a bor dominált, sőt még az égetett szeszek is elterjedtebbek voltak, mint a sörök (!), de igenis sok sörfajta…