Fagyasztott krémes SÖRhabbal rukkolt elő egy Japán cég, amely azzal a céllal jött létre, - kivéve azt, hogy a japánoknak ok sem kell az ilyen találmányokra, - hogy a SÖRödet hosszabb ideig hidegen tartsa. Mondjuk ez egy igazi "folyékony kenyér pusztító" magyar férfiembernek szinte szükségtelen, hisz a jól megérdemelt és alapból hidegen csapolt nedűjét képes azon csekély időintervallumon belül meginni, hogy az megmelegedjen, de hát még is csak, ha nagyon nyár van talán-talán ki lehetne próbálni.
Sokan úgy vélekednek, hogy a SÖR az úgy jó ahogy az megszületett, nem kell hozzá semmit adni, és nem is kell belőle elvenni...max az árából. Bár mégis vannak sokan, akik azt gondolják, hogy hiába, hogy SÖR, minden módját meg kell ragadni, és ki kell próbálni, mint például az ízesített SÖRök, a gyümölcsSÖRök, mézSÖR, színezett SÖR, és a többi és a többi...
Kinézetre nem rossz, bár az íze biztos függ itt is a SÖR minőségétől, hisz egy ilyen habkorona nem varázsolja át a Sparos SÖRt hirtelen egy Paulinerré. Minden esetre érdekes találmány, és bizonyos körökben hasznos is lehet. Én személy szerint kipróbálnám, hogy mit tud. Így látatlanban adok egy 7/10-es pontozást neki. :)
Azt írják, hogy a hab egy bizonyos SÖRfedélként szolgál az italon, mely több, mint 30 percig őrzi meg a "fagyos" hőmérsékletét a SÖRnek egy normál szobában. Maga a hab elolvadásakor az anyag a SÖRt nem hígítja, bár egy krémes ízt, és állagot kölcsönözhet neki. De lássuk videón...
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.